Minivoetbal meisjes kadetten

In januari waren we te gast in het Sint-Godelievecollege in Gistel waar we twee wedstrijden speelden. De eerste partij was tegen de thuisploeg. De partij begon heel goed voor SMIK en we waren doorlopend baas… tot we heel ongelukkig op de counter twee goals tegen kregen en de tegenstander steeds beter in de partij kwam. We bleven onze huisstijl (= technisch voetbal gekoppeld aan teamspirit) trouw en probeerden terug te keren, wat helaas niet echt lukte… 5-0 was de tussenstand een minuut of 4 voor het einde… Cijfers liegen niet maar in dit geval was deze score toch wel iets overdreven…

Gelukkig kon Bo toch nog prikken waardoor we al bij al toch met een goed gevoel het veld verlieten. We hadden een goede partij gespeeld, maar botsten telkens op de heel goed spelende doelvrouw van de tegenstander.

Meteen na deze partij mochten(moesten) we terug de wei in tegen het atheneum uit Roeselare.

Was het de vakantie die nog in onze kleren zat? Het feit dat de tegenstander nog een tandje beter was dan SIGO of een combinatie van twee, maar deze partij was voor ons te hoog gegrepen.

Zowel in doel, achteraan als vooraan was deze tegenstander net dat tikkeltje beter dan SMIK… Elke kans werd door hen efficiënt afgewerkt, terwijl wij veel te veel kansen nodig hadden deze middag (ook in de eerste partij) om te scoren… En laat voetbal nu net de bedoeling hebben dat ene doelpuntje meer te scoren. Opnieuw een 5-1 nederlaag was ons deel van de boterham. Moe gesport, maar zeker niet met een slecht gevoel (er zat meer in!) vertrokken we huiswaarts.

De volgende keer beter!