Betaalinfo

Hoe inschrijven?

  • Nadat in elke school de infosessies achter de rug zijn, moet je op de website www.sint-rembert.be (klik bovenaan op agenda en vervolgens op skireis 2018)  het inschrijfformulier digitaal invullen. Dat kan vanaf vrijdagavond 8 september.
  • Daarna stort je zo vlug mogelijk een voorschot van € 270 op het rekeningnummer: BE86 7360 1699 3050 van Scholengroep Sint-Rembert, paas- en skireizen, Bruggestraat 23, 8820 Torhout. (Let op: gebruik zeker dit aparte rekeningnummer voor de skireis!)

Belangrijk: vermeld bij de betaling op het betaaldocument onderaan:
“naam van de leerling”
+ “Ski 2018” of “SNOWBOARD 2018”
+ de code van de school: “ SIJO of VLTI of VTI of SIVI of SMIK”
+ “klas”

Opgelet: je inschrijving is pas definitief en geldig als het voorschot is gestort. De volgorde/datum van betaling bepaalt daarnaast of je al dan niet mee kan. Wees dus snel, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. (Wie bv. digitaal het formulier al begin september invult, maar pas laat in oktober het  voorschot stort, wordt als een van de laatste inschrijvingen beschouwd.) Indien je betaling tijdig is gebeurd en je digitaal formulier ook is doorgestuurd, krijg je geen bevestigingsbericht. Enkel als er geen plaats meer is en je op de reservelijst komt, krijg je een bericht. Eind oktober krijgen alle ingeschreven deelnemers een eerste bericht met verdere info.

De betaling gebeurt in twee schijven. Het voorschot van € 270 wordt onmiddellijk bij inschrijving gestort.  Voor het saldo krijg je in december een factuur die ten laatste tegen 11 december 2017 betaald moet worden.

Elk jaar willen steeds meer leerlingen mee en dat zorgt ervoor dat we vaak een kleine reservelijst met kandidaten hebben. Annuleren kan daarom niet zomaar. Er zijn altijd kosten aan verbonden. Je ontneemt op die manier ook gemotiveerde leerlingen de kans tot inschrijven.