Betaalinfo

Hoe inschrijven?

  1. Nadat in elke school de infosessies achter de rug zijn, moet je op de website www.sint-rembert.be (klik bovenaan op agenda en vervolgens op skireis 2019) het inschrijfformulier digitaal invullen. Dat kan vanaf vrijdagavond 6 september om 20 uur.
  2. Daarna stort je zo vlug mogelijk een voorschot van € 280 op het rekeningnummer: BE86 7360 1699 3050 van Scholengroep Sint-Rembert, paas- en skireizen, Bruggestraat 23, 8820 Torhout. (Let op: gebruik zeker dit aparte rekeningnummer voor de skireis!)

Belangrijk: vermeld bij de betaling op het betaaldocument onderaan:
“naam van de leerling”
+ “Ski 2020” of “SNOWBOARD 2020”
+ de code van de school: “ SIJO of VLTI of VTI of SIVI of SMIK”
+ “klas”

Opgelet: je inschrijving is pas definitief en geldig als het voorschot is gestort tegen uiterlijk vrijdag 27 september 2019. Eind oktober krijgen alle ingeschreven deelnemers een eerste bericht met verdere info.

De betaling gebeurt in twee schijven. Het voorschot van € 280 wordt onmiddellijk bij inschrijving gestort. Voor het saldo krijg je in december een factuur die ten laatste tegen 3 januari 2020 betaald moet worden.

Elk jaar willen steeds meer leerlingen mee en dat zorgt ervoor dat we vaak een kleine reservelijst met kandidaten hebben. Annuleren kan daarom niet zomaar. Er zijn altijd kosten aan verbonden. Je ontneemt op die manier ook gemotiveerde leerlingen de kans tot inschrijven.