Vorming TIC

Welkom

Welkom op de site van TIC. Links kan je verder klikken voor meer informatie omtrent opleidingen en inschrijven.

 

Belangrijk!

Bij Vorming TIC Rembert werken we momenteel aan een totaal vernieuwde website. Naast  informatie over de vertrouwde lessenreeksen en workshops zullen er ook een aantal nieuwe activiteiten te vinden zijn.  Bovendien zal je er op heel eenvoudige wijze online kunnen inschrijven.

In afwachting van die digitale inschrijvingsmodule, die online gaat vanaf 15 augustus, kan er voorlopig nog steeds ingeschreven worden op de vertrouwde website http://sint-rembert.be/tic.

We herinneren je er graag aan dat je nog tot 30 juni gebruik kan maken van de vroegboekkorting van 10 euro. (enkel voor langlopende cursussen/vanaf 20 lessen)

Het nieuwe werkjaar schieten we heel enthousiast op gang met een feestelijk meertalig openingsconcert. Noteer alvast 16 september in je agenda. Een uitnodiging volgt nog.

Geniet van een deugddoende vakantie en we hopen je te mogen ontmoeten tijdens één van onze cursussen of andere activiteiten.

Van harte
Vorming TIC Rembert


 

Inschrijven:

  • per mail naar vorming.tic@sint-rembert.be
  • telefonisch 050/231510
  • Via deze link naar het inschrijvingsformulier op de website
  • Door overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekeningnr. IBAN  BE41 7380 4086 4910 – BIC KREDBEBB met vermelding van uw naam en de gewenste cursus

Inschrijven voor de maandelijkse mailing kan via volgende link.