Home Afwezigheid melden Topdesk Sharepoint Webmail Rembert Pro

Nieuwe studierichtingen schooljaar 2024-2025

SiVi kreeg het goede nieuws dat de school in 2024-2025 de nieuwe studierichting Onthaal en Recreatie (3de jaar - A-finaliteit) mag organiseren. Ook in het VTI is er met Fietsinstallaties (3de graad - A-finaliteit, duaal + niet-duaal) een nieuwe richting.

Onthaal en Recreatie
In onthaal en recreatie leer hoe je mensen kan helpen bij de invulling van hun vrije tijd. Je organiseert recreatieve activiteiten voor doelgroepen van alle leeftijden, samenstellingen en interesses. De recreatieve sector is heel ruim: attractieparken, recreatieparken vakantieverblijven, campings, musea, voorstellingen, bioscopen en andere vrijetijdsactiviteiten. Je onderzoekt hoe je op een veilige manier mensen tijdens een recreatieve activiteit begeleidt. Je leert in het Nederlands en in andere moderne vreemde talen communiceren zodat je mensen op een klantvriendelijke manier kan onthalen. Meer info lees je hier

Fietsinstallaties
Wil je specialist worden in de techniek van tweewielers? In deze richting leer je fietsen assembleren, onderhouden en herstellen. Je spitst je toe op zowel de klassieke en elektrische fietsen én speed pedelecs! Je leert heel wat speciaal gereedschap gebruiken om alle componenten haarfijn af te regelen. Via de stage heb je de kans om echte bedrijfservaring op te doen! Meer info vind je hier.